Pronađen automobil ubice Njemcova

Automobil u kome su se nalazile ubice ruskog opozicionara Borisa Njemcova pronašla je policija, prenosi Raša tudej.
Automobil u kome su se nalazile ubice ruskog opozicionara Borisa Njemcova pronašla je policija, prenosi Raša tudej.

Vozilo je pronađeno nedaleko od mesta gde je Njemcov ubijen, a policija ga pretražuje. Automobil je navodno identifikovan kao "lada priora", sa registarskim tablicama iz Ingušetije, ruske republike na Severnom Kavkazu.

U toku je istraga o ubistvu ruskog opozicionara Njemcova u centru Moskve i razmatraju se svi mogući motivi zločina, kako verzije vezane za njegovu političku delatnost, tako i lična neprijateljstva, javljaju ruski mediji. Istražni organi smatraju da je ubica bio profesionalac i da je bio upoznat sa njegovim kretanjem, ističe Sputnjik.

Njemcov je ubijen sinoć oko 23.15 časova. U njega je ispaljeno najmanje sedam ili osam metaka dok je šetao mostom sa poznanicom koja je stigla iz Kijeva. Njemu je prišao automobil iz koga je ispaljeno nekoliko metaka od kojih su četiri pogodila Njemcova u leđa.

  • Miloslav

    28.02.2015 14:25
    Njemcov
    Tragično je da čovek tako okonča. Pitam se kome to odgovara. Putinu sigurno ne odgovara. Ima maksimalnu podršku naroda. Šta će mu takva blamaža. To može da odgovara samo onima koji žele da sruše Putina. Sklon sam da verujem da je ubistvo naručeno i plaćeno dolarima. Dolaru najviše odgovara da se Putinu podmeće terorizam i prave problemi. To je najefikasniji način da se EU drži na uzdi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).