Medvedev: Šokiran sam surovim ubistvom Njemcova

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev uputio je saučešće porodici i prijateljima sinoć ubijenog opozicionog lidera Borisa Njemcova, istakavši da je njegov odlazak veliki gubitak za rusko društvo.
Premijer Rusije Dmitrij Medvedev uputio je saučešće porodici i prijateljima sinoć ubijenog opozicionog lidera Borisa Njemcova, istakavši da je njegov odlazak veliki gubitak za rusko društvo.

"Šokiran sam surovim i ciničnim ubistvom Borisa Efimoviča Njemcova. Ovo je lična tragedija za njegovu porodicu i prijatelje. To je veliki gubitak za naše društvo čije slobode i interese je on uvek branio", istakao je ruski premijer.

Njemcov, kako je Medvedev dodao, bio je jedan od najtalentovanijih političara u periodu demokratske tranzicije u Rusiji.

"Sve do poslednjeg dana ostao je principijelan čovek. Delovao je otvoreno, dosledno i nikad nije izdao svoje ideale. Takav će i ostati u našem sećanju", naglasio je Medvedev, prenosi Tas.

Njemcov je ubijen sinoć oko 23 časa nedaleko od Crvenog trga u Moskvi dok je šetao sa manekenkom iz Kijeva Anom Durickajom.

  • 28.02.2015 19:56
    Mafija
    Ja bi mu dao oskara za glumu.
  • Jovica

    28.02.2015 18:08
    O jadana od šoka već danima ne spava a i apetit je izgubio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).