Makedonija gomila snage na granici sa Albanijom?

Makedonija povećava vojne i policijske snage na granici sa Albanijom objavio je svealbanski portal Albeu i istovremeno tvrdi da to područje nadleću helikopteri.
Makedonija povećava vojne i policijske snage na granici sa Albanijom objavio je svealbanski portal Albeu i istovremeno tvrdi da to područje nadleću helikopteri.

Jedan helikopter je leteo jako nisko iznad sela Kalnik, tvrdi ovaj portal pozivajući se na svedočenje stanovnika tog područja. Portal navodi da je grupisanje policijskih snaga primećeno na graničnom prelazu Blato u regionu Golo Brdo, javili su i drugi albanski mediji.

Pojačanje je, kako se navodi, počelo da stiže sinoć. Podseća se da je sličan potez ranije prema Makedoniji napravila Srbija. Navodi se i da se već duže šuška o pojačanom broju policajaca i vojnika u tom delu Makedonije, ali nije bilo nikakve potvrde MUP-a.

Ipak, socijalnim mrežama kruže fotografije helikoptera koji, kako se tvrdi, nadleću tetovska sela.

  • Neko

    12.05.2015 21:19
    Pa jel na granici sa Albanijom ili sa Kosovom ?

    Tetovo je kod granice sa Kosovom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.