VIDEO: Majka šutnula trogodišnju ćerku i tako joj spasila život

Iako se na snimku čini kako je majka zaista jako nogom udarila svoju trogodišnju ćerku, prema njenim tvrdnjama i tvrdnjama obezbeđenja, imala je razloga za to.
Na videu iz Malezije koji se proširio društvenim mrežama, vidi se kako mala devojčica stiže do lifta čija su vrata otvorena, odjednom, vrata počinju da se zatvaraju, a zatim se na snimku vidi majka kako dotrčava i nogom šuta dete koje pada pored vrata lifta.
 
Kako piše britanski "Metro", majka je panično vikala pokušavajući da upozori dete da se odmakne od vrata lifta koji nema senzore, a zatim je u strahu da je vrata ne pričepe malenu udarila nogom.
 
Priču je potvrdio i čuvar zgrade. "Lift nema senzore, samo unutar lifta postoji dugme da se vrata zadrže otvorenim. Devojčica je imala sreće, skoro su je pričepila vrata lifta. Majka je brzo reagovala i odgurnula je", ispričao je i dodao da žena i devojčica nisu stanarke zgrade već su došle u posetu.
 

Teme

lift
  • Jovan

    01.02.2017 12:52
    Ćerka je već počela da se udaljava od vrata kada ju je mama udarila... mama to možda nije primetila, ali je udarac bio nepotreban u tom momentu.
  • Novosađanin

    01.02.2017 12:07
    Hm
    Nije meni baš tako izgledalo. Da je zaista to uradila u najboljoj nameri bilo bi logično da posle udarca pritrči detetu, a ona se okrenula i pobegla. Pre bih rekao da je u pitanju neko nasilje, pa sada žele to da ispeglaju kada se pojavio ovaj snimak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet