Pronađeni Dejtonski sporazum ide na prevođenje

Republički javni tužilac danas bi trebalo da uputi na prevođenje primerak Dejtonskog mirovnog sporazuma, koji je pronađen u porodičnoj kući Željka Kuntoša na Palama.
"Danas će u Okružnom sudu u Banjaluci biti otvorena fascikla oduzeta od osumnjičenog u kojoj je primerak Dejtonskog sporazuma, koji će tužilac poslati na prevođenje, a nakon toga na dalje veštačenje", rečeno je u Republičkom javnom tužilaštvu.
 
U Okružnom sudu u Banjaluci je potvrđeno da je po odluci sudije za ovaj postupak, u ovom sudu deponovana zapečaćena koverta/fascikla koja je oduzeta od osumnjičenog.
 
Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Željka Kuntoša 31. oktobra na Palama, nakon što su pretresli njegov stan i pronašli originalnu verziju Dejtonskog sporazuma.
  • /

    07.11.2017 16:22
    /
    puno mi je
    prevode ga sa hrvatskog, bosnjackog ili srpskog?

    obzirom da engleski svi prepoznaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet