Voz udario u autobus, 35 poginulih

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na severu Indije kada je voz udario u jedan autobus na pružnom prelazu poginulo je 35 ljudi.
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na severu Indije kada je voz udario u jedan autobus na pružnom prelazu poginulo je 35 ljudi.

Prema izveštajima agencija, ni jedan putnik iz voza nije povređen. Lokalne vlasti su saopštile da se u autobusu u trenutku nesreće nalazilo 80 ljudi koji su se vraćali sa svadbene proslave, a da je u nesreći povređeno njih 39. Nesreća se dogodila oko 350 kilometara jugozapadno od grada Laknau, kada se autobus zaustavio na pružnom prelazu pošto mu je pukla osovina, nakon čega je voz u brzini udario u njega i vukao ga više od 500 metara pre nego što se zaustavio.

Železničke nesreće u Indiji se često događaju, a većinu njih, kako se smatra, prouzrokuju loše održavanje i ljudska greška. Mreža železničkih pruga u Indiji jedna je od najvećih na svetu i njome se prevozi više od 14 miliona putnika dnevno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet