Tvente: Pao krov stadiona, ima mrtvih

Prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula, a 12 ih je povređeno kada se srušio deo krova na stadionu holandskog fudbalskog kluba Tvente.
Prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula, a 12 ih je povređeno kada se srušio deo krova na stadionu holandskog fudbalskog kluba Tvente. Pretpostavlja se da su zatrpani radnici koji su radili na rekonstrukciji stadiona.

Očevici veruju da su popustila dva potporna stuba usled čega je došlo do obrušavanja tribine. "Čuli smo potmulu grmljavinu - kao da je voz ili zemljotres. Kad smo pogledali kroz prozor videli smo da su pukli potporni stubovi novog krova", rekao je jedan od očevidaca.

Portparol policije rekao je agenciji AP da je do nesreće došlo oko podneva. Policija navodi da su ekipe za hitne slučajeve na stadionu, koji se renovira pred predstojeću sezonu.

Ljudi u klubu Tvente ne odgovaraju na telefonske pozive.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet