Glumac se slučajno obesio tokom predstave

Brazilski glumac Tijago Klimek (27) poginuo je nesrećnim slučajem tokom predstave o stradanju Isusa Hrista, u kojoj je tumačio lik Jude.
Brazilski glumac Tijago Klimek (27) poginuo je nesrećnim slučajem tokom predstave o stradanju Isusa Hrista, u kojoj je tumačio lik Jude.

Nesreća se desila tokom predstave u gradu Itarareu. Prilikom izvođenja Judinog samoubistva glumac se zaista obesio. On je visio četiri minute pre nego što su ostali glumci na sceni primetili da nešto nije u redu.

Klimek je prebačen u bolnicu, gde je preminuo.

Policija vodi istragu o uređaju koji je trebalo da pridržava Klimeka, ali sve ukazuje na to da čvor na užetu nije bio pravilno zavezan.

  • 24.04.2012 12:15
    Juda!
  • Andrija Šrek

    24.04.2012 08:56
    ??
    Mislite - BIO je pravilno zavezan?
  • 23.04.2012 17:59
    Ništa nije slučajno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).