Ćerkinog dečka izbacili kroz prozor

Otac, majka i brat jedne mlade Italijanke nisu mogli da podnesu da je nađu u krevetu s dečkom, pa su mladića bacili kroz prozor stana.
Otac, majka i brat jedne mlade Italijanke nisu mogli da podnesu da je nađu u krevetu s dečkom, pa su mladića bacili kroz prozor stana.

Slučaj se dogodio u Krotoneu, gradu na jugu Italije. Vrativši se ranije kući, Frančesko Jorno (70), njegova supruga Elena (55) i sin Efraim (25) zatekli su devojku u krevetu sa njenim dečkom.

Mladić je najpre dobio batine, a zatim ga je otac uz pomoć sina polugolog bacio kroz prozor stana na prvom spratu.

Povređeni mladić, koji je pao sa visine od pet metara, uspeo je da im pobegne i ode do najbliže bolnice, gde su lekari preuzeli brigu o njemu. Zadobio je frakture oba ručna zgloba, višestruke kontuzije i ogrebotine, a izbijeno mu je i nekoliko zuba.

Njegova devojka je odmah pozvala policiju i prijavila svoje roditelje i brata. Otac i sin su uhapšeni i optuženi za pokušaj ubistva, dok se majka tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.