Talibani ubili osam civila u Avganistanu

Naoružani talibani ubili su osam avganistanskih civila koji su bili na putu prema američkoj vojnoj bazi, južno od Kabula, gde su radili.

Naoružani talibani ubili su osam avganistanskih civila koji su bili na putu prema američkoj vojnoj bazi, južno od Kabula, gde su radili.

"Talibani su jutros ubili osam avganistanskih radnika koji su radili u bazi Šenk", izjavio je zamenik šefa policije provincije Logar Rais Kan Sadek.

On je naveo da su ubijeni avganistanski radnici bili primorani da napuste vozilo u kojem su bili, da su odvedeni 200 metara od puta u obližnje selo gde im je pucano u glavu jednom, po jednom. Tela ubijenih, koji su imali povez preko očiju, pronadjena su u selu, a reč je, kako je potvrdio i portparol administracije Logar Din Mohamad Darviš, o civilima.

U američkim i vojnim bazama NATO širom Avganistana radi veliki broj Avganistanaca na gradjevinama ili poslovima čišćenja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.