Droga u perikama

Španska policija je danas saopštila da su na madridskom aerodromu "Barahas" uhapšene dve žene sa po više od kilograma kokaina sakrivenog pod perikama.

Španska policija je danas saopštila da su na madridskom aerodromu "Barahas" uhapšene dve žene sa po više od kilograma kokaina sakrivenog pod perikama.

U saopštenju se navodi da se radi o državljankama Portugala starim 18 odnosno 28 godina, koje su u Madrid doletele iz Brazila u dva različita dana.

Žene su drogu spakovale u šest paketića, stavljenih u crnu čarapu i zalepljenih ispod dugačkih crnih kovrdžavih perika, navela je policija, dodavši da je svaka od njih ispod perike krila 1,2 kilograma droge.

Zbog bliskih veza sa Latinskom Amerikom, Španija je ključna tačka za ulazak kokaina u Evropu. Španske vlasti su 2012. godine zaplenile više od 20 tona kokaina ili 41 odsto ukupne količine te droge zaplenjene u Evropi te godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.