U Zenici juče izmereno 28 stepeni

Zenica je sa izmerenih 28,1 stepeni bila najtopliji grad u Bosni i Hercegovini u ponedeljak, a drugi najtopliji grad u Evropi.
Zenica je sa izmerenih 28,1 stepeni bila najtopliji grad u Bosni i Hercegovini u ponedeljak, a drugi najtopliji grad u Evropi.

Istovremeno, Banjaluka je bila na 20. mestu najtoplijih gradova Evrope, s izmerenih 26 stepeni, podaci su koje prenosi Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Ova dva grada u BiH su se juče, sa visokim martovskim, odnosno pravim letnjim temperaturama, svrstala među najtoplije italijanske i španske gradove. Tako je u ponedeljak, prema podacima koje šalju evropski gradovi u međunarodnu razmenu, najtopliji grad u Evropi bio Bolzano u Italiji.

Inače, Zenica je i 16. februara bila najtopliji grad u Evropi s 24,5 stepeni, a Banjaluka je tog dana bila na petom mestu s 23,4 stepena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.