Izrael gađao Siriju kao odgovor na napad

Izraelska vojska saopštila je da je izvršila vazdušne napade na više vojnih ciljeva u Siriji, uključujući i sedišta vojske.

Izraelska vojska saopštila je da je izvršila vazdušne napade na više vojnih ciljeva u Siriji, uključujući i sedišta vojske.

To je, kako je saopšteno, odgovor na prekogranični napad u kojem je poginuo dečak. Vojska je u saopštenju navela da je gađala devet ciljeva i da su svi direktno pogođeni.

"Taj napad bio je neizazvani čin agresije protiv Izraela i predstavljao je direktan nastavak poslednjih napada u oblasti. Izrael neće tolerisati bilo kakav pokušaj kršenja izraelskog suvereniteta i delovaće u cilju zaštite civila države Izrael", rekao je potpukovnik Peter Lerner, portparol izraelske vojske.

Izraelski mediji objavili su u nedelju da je jedno vozilo eksplodiralo blizu sirijske granice na Golanskoj visiji i da je tom prilikom poginuo petnaestogodišnji dečak, dok je njegov otac ranjen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet