Trogodišnji dečak upao u kavez sa jaguarima

Trogodišnji dečak iz Arkanzasa nije u životnoj opasnosti, iako je u zoološkom vrtu pao sa visine od četiri metra, nakon čega su ga napali jaguari. 

Trogodišnji dečak iz Arkanzasa nije u životnoj opasnosti, iako je u zoološkom vrtu pao sa visine od četiri metra, nakon čega su ga napali jaguari.

Dečak je izmakao pažnji oca i dede i pao u kavez sa jaguarima, koji su ga napali i ujeli nekoliko puta. "Stanje deteta se popravlja, trenutno je stabilno i očekujemo da se popravi u narednim danima", rekao je portparol bolnice u Arkanzasu Den MekFejden.

Zaštitnik prava dece je zabranio čelnicima bolnice da objavljuju lične podatke dečaka, a u tom slučaju su saslušani su otac i deda koji su naveli da su u trenutku videli kako dečak pada sa ivice, posle čega se našao na meti jaguara.

Oni su istakli da su videli da je jedan jaguar ugrizao dečaka u predelu uveta, kao i za stopalo, a nakon toga su njih dvojica bacanjem predmeta na životinje uspeli da ih oteraju i spasu dečaka.

Doktori su naveli da je dečak zadobio povrede glave, frakturu lobanje i nekoliko rana, ali se smatra da nije u životnoj opasnosti.

  • ns

    13.10.2014 06:07
    ?
    Kakva je to zaštitna ograda ako je preskoči-provuče se 3-godišnje dete?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).