Pijan pretio putnicima u avionu bombom

Pijani muškarac na letu Malaga - Ist Midlends aviokompanije Rajaner pretio je da će oteti avion, ali su putnici uspeli da ga savladaju. 

Pijani muškarac na letu Malaga - Ist Midlends aviokompanije Rajaner pretio je da će oteti avion, ali su putnici uspeli da ga savladaju.

On je po putnicima bacao cigarete i vikao kako je otmičar, a po sletanju na aerodrom u Lesteru  je uhapšen.

Putnici su naveli da je "napadač" rekao kako kod sebe ima tri bombe, posle čega je maltretirao nekoliko putnika, a jednog je udario, razbio mu naočare i raskrvario oko. Nakon toga je palio cigarete u avionu i bacao ih po putnicima, koje je uplašila i činjenica da članovi posade nisu znali kako da reaguju i smire pomahnitalog muškarca.

Desetak minuta agonije završeno je tako što je nekoliko putnika oborilo pijanca, srušilo ga na pod i zavezalo na zadnje sedište u avionu. Portparol Rajanera je istakao da je posada po sletanju obavestila policiju, koja je privela muškarca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet