Prijave zbog slike sa zastavom Srbije

Vukovarska policija je podnela prekršajne prijave protiv trojice Vukovaraca koji su se u maskirnoj odeći slikali sa državnom zastavom Srbije na ulazu u Vukovar.

Vukovarska policija je podnela prekršajne prijave protiv trojice Vukovaraca koji su se u maskirnoj odeći slikali sa državnom zastavom Srbije na ulazu u Vukovar.

Mladići su te fotografije na pravoslavni Božić objavljivali na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima, navodi se u policijskom saopštenju.

Vukovarsko-sremska policija je saopštila da je okončala kriminalističku istragu nad tri osobe stare između 19 i 20 godina, koje sumnjiči da su se pre nekoliko dana na području grada Vukovara fotografisali sa nedozvoljenim obeležjima za Republiku Hrvatsku, a zatim su te fotografije objavljivali na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima. Sve tri osobe su prekršajno prijavljene, navode iz policije.

Policija je istragu pokrenula nakon što je na Božić po julijanskom kalendaru na društvenim mrežama objavljena sporna fotografija na kojoj se vide trojica mladića, obučena u maskirnu odeću, kako drže raširenu zastavu Republike Srbije pored table sa imenom Vukovar na ulazu u taj grad, navodi hrvatska agencija

  • Limanac

    10.01.2015 20:09
    e moji srbi...
    U Raškoj muslmani marširaju u uniformama handžar divizije, u Bujanovc zastava velike Albanije, pa nikome ništa u Srbiji sve može a kod komšija postoji zakon.
  • nevski

    10.01.2015 19:46
    čačkaju mečku, posle će im biti đavo kriv !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).