Vulin počasni građanin Leposavića

Ministar rada, zapošaljavanja i socijalne politike u Vladi Srbije Aleksandar Vulin postao je danas počasni građanin Leposavića, a plaketu mu je uručio gradonačelnik Dragan Jablanović.
Ministar rada, zapošaljavanja i socijalne politike u Vladi Srbije Aleksandar Vulin postao je danas počasni građanin Leposavića, a plaketu mu je uručio gradonačelnik Dragan Jablanović.

Odluka o dodeli "Plakete počasnog građanina opštine Leposavić" doneta je 20. oktobra prošle godine, na Dan opštine Leposavić.

Obrazalažući odluku, gradonačelnik Jablanović je rekao da Plaketa počasnog građanina opštine Leposavić Vulinu ide u ruke zbog svega što je uradio, ne samo za ovu opštinu, već za ceo srpski i nealbanski narod na Kosovu i Metohiji.

"Vulin je čovek koji je stigao na svako mesto i do svake kuće na Kosovu najavljen i nenajavljen. On je sa nama proveo najveći deo života u prethodne dve-tri godine, koji i danas sa nama kada obavlja drugu dužnost", rekao je Jablanović.

On je kazao da su zaslugom Vulina i ostalih ministara u Vladi Srbije započeli asfaltiranje 13 puteva u ovoj opštini na severu Kosova, koje bi u ovoj godini trebalo i da završe.

Krajem 2013. godine za počasnog građanina Leposavića proglašen je i srpski premijer Aleksandar Vučić.
  • pista 021

    17.02.2015 06:14
    veza
    to mu jorgovanka i dacic namestili oni su iz tih nepasivnih krajeva
  • 16.02.2015 22:50
    uvlakači.
    dupeljupci i šlihtare.
    SRBIJA
  • aaa

    16.02.2015 22:37
    ocel
    otic tamo da zivi sad?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija