U Sjenici jutros izmereno minus 19 stepeni

U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde je u sedam časova izmereno minus 19 stepeni, a najtoplije u Beogradu gde je temperatura vazduha iznosila minus pet stepeni.
U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde je u sedam časova izmereno minus 19 stepeni, a najtoplije u Beogradu gde je temperatura vazduha iznosila minus pet stepeni.

U Dimitrovgradu je izmereno minus 13, a na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Kopaoniku i u Zaječaru minus 12 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U Kragujevcu, Kuršumliji i Ćupriji izmereno je minus 11, a u Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu i Požegi minus 10 stepeni. U Negotinu, Kruševcu i Leskovcu izmereno je minus devet, a u Novom Sadu, Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Valjevu, Kraljevu, Nišu i Vranju minus osam stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Kikindi i Sremskoj Mitrovici izmereno je minus sedam, a u Loznici minus šest stepeni.

Sneg je na Kopaoniku visok 96 centimetara, Crnom Vrhu 38, na Zlatiboru i u Sjenici 23, a u Negotinu šest centimetara.

  • komsha

    18.02.2015 07:46
    blaga zima
    a onda kazu da ce da bude toplo, bas je toplo ;)
    jos kada bi toplana grejala kako treba, bila bi i blaga zima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija