Sprečen šverc pola tone čokolade

Carinici su danas sprečili šverc pola tone čokolade i raznih vrsta toplih i energetskih pića bez dokumentacije, kod naplatne rampe Batočina, na auto putu Beograd - Niš.
Carinici su danas sprečili šverc pola tone čokolade i raznih vrsta toplih i energetskih pića bez dokumentacije, kod naplatne rampe Batočina, na auto putu Beograd - Niš.

Kako je saopšteno iz Uprave Carine, slatkiši su otkriveni kada su carinici zaustavili vozilo kurirske službe koje je dolazilo iz pravca Beograda, a vozač je rekao da osim pošiljaka koje treba da preveze u Novi Pazar, nema šta da prijavi za carinsku kontrolu.

Čokolade poznatih svetskih proizvođača "Milka", "Tviks", "Ferero Rošer", energetsko piće "Red Bul", kao i topli napici, bili su spakovani u vreće, pakete i kutije, a carinici su prilikom otvaranja prve kutije uvideli da se radi o robi bez ikakve dokumentacije.

"Sprečavanjem ilegalnog unosa hrane koja nije prošla kontrolu i za koju nisu plaćene uvozne dažbine, štiti se ne samo državni budžet već i bezbednost i zdravlje građana", dodaje se u saopštenju.
  • glas razuma

    24.02.2015 17:37
    hm
    carinici na naplatnoj rampi !?!?!?!? nema logike

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.