Meštanina Bačke Palanke udario voz u Petrovaradinu

Kod pumpe na Tekijama u Petrovaradinu jutros oko 03:30 časova voz je udario 32-godišnjeg muškarca iz Bačke Palanke.
Kod pumpe na Tekijama u Petrovaradinu jutros oko 03:30 časova voz je udario 32-godišnjeg muškarca iz Bačke Palanke.

Njega je udarila lokomotiva dok je sedeo pored šina.

U Hitnoj pomoći kažu da je njihova ekipa mogla samo da konstatuje smrt.

U protekla 24 sata Hitna pomoć je intervenisala i zbog nekoliko saobraćajnih nezgoda.

Prva nesreća se dogodila u 15:15 časova na uglu ulica Danila Kiša i Bulevara oslobođenja, kada je povređen muškarac star 51 godinu. On je zadobio povrede grudi, kolena i leđa, i prebačen je u Urgentni centar.

Potom je oko 20 časova na uglu ulica Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina u saobraćajnoj nesreći muškarac star 46 godina zadobio povredu vrata. On je takođe prebačen u bolnicu.

Hitna je intervenisala i oko 20:30 časova na Zrenjaninskom putu pre skretanja za Kać gde se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe. Žena stara 70 godina je zadobila povrede glave i kičme, a muškarac star 51 godinu povrede kičme. Uz lake telesne povrede su prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je imala ukupno 111 intervencija, uglavnom zbog poziva hroničnih kardiovaskularnih i plućnih bolesnika.

  • Djura

    25.02.2015 09:29
    Verovatno je
    voz išao pešačkom stazom pa udario pešaka!!!
    Šta će čovek na pruzi u 3h noću?
    Gde je pruga kod pumpe na Tekijama?
    Voz ide po šinama, a ne drumovima tako da ne može da udari ništa što mu nije na pruzi, samo mogu nepoštovanjem propisa da stradaju ostali učesnici u saobraćaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.