Vulin - počasni predsednik Kampa tolerancije

Ministar Aleksandar Vulin imenovan je za počasnog predsednika organizacionog odbora ovogodišneg Kampa tolerancije u Bačkoj Topoli.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin imenovan je za počasnog predsednika organizacionog odbora ovogodišneg Kampa tolerancije u Bačkoj Topoli.

Ministarstvo se obavezalo da će podržati organizaciju 9. Kampa tolerancije (26. jul - 1. avgust).

Predsednik Fondacije "Plavi Dunav" Šandor Egereši (SVM), i Vulin su juče u Bačkoj Topoli potpisali odgovarajući dokument. Kamp se ove godine održava pod sloganom "Dajmo šansu" i posvećen je integraciji marginalnih i ugroženih grupa.

- Bačka Topola je Evropska prestonica tolerancije i služi kao primer drugim opštinama u regionu. Zadovoljstvo mi je što je ove godine po prvi put i Vlada Srbije podržala kamp - rekao je Egereši.

U okviru Kampa tolerancije dodeljuju se i godišnje Nagrade za toleranciju, a među dobitnicima su i istaknuti antiratni aktivisti poput pokojnih Vojina Dimitrijevića i Mirka Đorđevića ili glumice Mirjane Karanović. Nagrada je posthumno bila dodeljena i Srđanu Aleksiću, mladiću iz Trebinja koji je dao svoj život kako bi odbranio svoga komšiju Alena Glavovića.

  • AV

    27.02.2015 19:05
    svakim danom sve više napredujem
    sad sam AV PPK, još malo da se uvučem pa ću biti AV PPV!!!
  • 26.02.2015 21:27
    Nacigan.
  • 26.02.2015 20:53
    Cime je ovaj ucenio Vucica da ga trpi tu gde je beats me.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.