FOTO: Ponovo zapaljen automobil, ford goreo na Limanu

Serija paljenja automobila u Novom Sadu nastavljena je tokom prethodne noći.
Serija paljenja automobila u Novom Sadu nastavljena je tokom prethodne noći.

Žuti ford fokus novosadskih tablica u potpunosti je izgoreo na Limanu 3, u Narodnog fronta kod broja 53.

Interesantno je da automobil nije bio na parkingu, već izolovan na usamljenom delu kolovoza između dva solitera. Kako 021 saznaje, požar na kolima prijavljen je nešto pre 3h po ponoći, vatrogasci su brzo izašli na teren, ali je šteta maksimalna. Za sada nije poznato ko je vlasnik automobila niti motiv paljenja.

Ovo je osmi zapaljen automobil u Novom Sadu u poslednja tri meseca, a od posledica požara još nekoliko ih je oštećeno.

Podsetimo, pre svega pet dana zapaljena je opel astra u Železničkoj ulici, dok su predve nedelje izgorela tri automobila izgorela kod sedišta BIA pošto je na jednom od njih bio podmetnut požar.

Početkom proteklog meseca na Telepu su zapaljena dva putnička motorna vozila, u vlasništvu Instituta "Preventiva", a prvog aprila izgoreo je i novi golf u Ulici cara Dušana koji je koristio direktor RK Vojvodina Darko Jevtić. Prethodno je 16. marta zapaljen automobil u vlasništvu njegove supruge Tatjane Ječmenice, selektorke teniserki Srbije. U februaru je zapaljen i automobil profesoru prava Miloradu Bejatoviću. (S.K.)

  • SrafPlatnaPlatnaMatica

    07.05.2015 11:04
    kuuku lele
    treba mi zadnji levi far
  • misterija

    04.05.2015 12:28
    Pa, cekamo da cujemo ciji je. Ako je kao dosad neki obracuni mafije, tu nemam sta da se mesam, samo da pozdravim sto nisu stradali okolni automobili. Ako je neko kome je dosta nekolicine bahatih koji uporno parkiraju na delu za pesake, iako im je parking na 50 metara (i time ozbiljno ometaju pesake, pogotovo ljude sa kolicima sa decom ili invalidskim), onda pozdravljam akciju, jer je ovo jedini jezik koji bahati razumeju. Ako je nasumicni piroman koji voli da gleda vatru, e to nije u redu i hvatajte ga.
  • 04.05.2015 12:02
    smoki
    ali najjace od svega je sto mi sa desne strane teksta ide reklama za fordova nova auta :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija