Porodica Omera Mehića primiće orden do kraja nedelje

Porodica pilota Omera Mehića, koji je stradao u padu helikoptera 13. marta, primiće orden za hrabrost "Miloš Obilić" krajem ove nedelje.

Porodica pilota Omera Mehića, koji je stradao u padu helikoptera 13. marta, primiće orden za hrabrost "Miloš Obilić" krajem ove nedelje.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je porodicama nastradalih pilota nedavno uručio posthumna odlikovanja, a supruga pilota heroja Omera Mehića tada, zbog privatnih obaveza, orden nije preuzela.

Kako javlja N1, orden će joj biti naknadno uručen, najverovatnije u petak. Tokom dana, navodi ta televizija, u medijima se pojavila informacija da je Mehićeva supruga odbila da primi odlikovanje.

Vojni helikopter, koji je prevozio bolesnu bebu, pao je na oko kilometar od beogradskog aerodroma, pored auto-puta.

Svih sedam osoba koje su se nalazile u letelici, ukljucujuci i bebu staru pet dana, stradale su.

  • Nebojša

    05.05.2015 09:25
    Pegla
    Stanislava Pak i Oliver Antić ispeglali su situaciju časkom. U pitanju su bile privatne obaveze a ne dostojanstvo (nepoznat termin gore navedenim)!
    Tako da je sad sve ok...
  • 04.05.2015 20:57
    Koji će joj...?
  • kruško

    04.05.2015 20:10
    Verovatno
    vrše toliki pritisak na ženu da je morala da pristane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija