Majka i dvoje dece poginuli u udesu na putu za Grčku

Troje državljana Srbije, žena i dvoje dece, poginulo je jutros u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji kod Đevđelije, na putu za Grčku.

Troje državljana Srbije, žena i dvoje dece, poginulo je jutros u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji kod Đevđelije, na putu za Grčku.

Kako "Blic" navodi, poginuli su supruga i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića (54). On je teško povređen i prebačen u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati kada je automobil srpskih registarskih tablica marke "reno megan", u kome je bila porodica Panić, udario u metalni stub. Prethodno je "reno" udario u "fijat" đevđelijskih registracija.

Od zadobijenih povreda Panićeva supruga stara 45 godina je preminula na licu mesta, dok su 18-godišnji sin i desetogodišnja ćerka u teškom stanju prebačena u bolnicu u Đevđeliji, gde su podlegli povredama. U Kliničkom centru Skoplje kažu da je Panić primljen i da je trenutno na posmatranju.

U drugom automobilu nije bilo povređenih.

Kako list saznaje, porodica Panić oko ponoći je iz Beograda krenula put Grčke gde je Radivoje narednih 20 dana trebalo da drži službe.

  • bole grba

    01.08.2015 20:34
    upravo to
    veruj da je moj komentar sprecio parem 10 takvih komentara.eno ti druga vest sa farmom pilica koja isto ima veze sa crkvom kao i ova pa procitaj komentare
  • @bole grba

    01.08.2015 17:03
    kakve crkva ima veze sa tim sto su ljudi izginuli? ko je ovde iskompleksiran?
  • ....

    01.08.2015 16:49
    Вјечнаја памјат!
    ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija