FOTO: Dačić i Palma prvi pozirali pored voštanog Putina

Voštana figura predsednika Rusije Vladimira Putina postavljena je danas u Muzeju voštanih figura u Jagodini, a lideri SPS i JS Ivica Dačić i Dragan Marković Palma prvi su pozirali pored nje.
- Voštani Putin izgleda kao i u realnom životu, ovo je najbolje umetničko ostvarenje od svih koje sam video. Pokazao sam Rogozinu i Lavrovu fotografiju jagodinskog Putina i bili su pozitivno iznenađeni koliko je njegov lik verno prenet. U Rusiji voštane figure nisu previše interesantne. Imao sam više puta priliku da razgovaram sa Putinom, vajari su zaista uradili dobar posao. Mislim da je još rano za postavljanje moje figure - rekao je Dačić.
 
Međutim, njegov domaćin nije odustao od svoje namere i izjavio je da će do kraja jula u muzeju biti postavljene figure Dačića i Aleksandra Vučića "zbog doprinosa koji su dali državi Srbiji". Marković je najavio i da će biti izrađena nova figura Novaka Đokovića koja je prilikom postavljanja izazvala podeljene komentare u javnosti.
 
Postavljanju figure prisustvovali su i ministar Aleksandar Antić i kandidati za poslanike i odbornike koalicije SPS-JS. Prethodno je priređen program u hali sportova, pred nekoliko hiljada okupljenih. 
 
 
"Kosovo bi već bilo primljeno u Ujedinjene nacije da nije Ruske Federacije. Mi imamo prijateljski odnos sa Rusijom. Nije prijateljski odnos kada vas neko bombarduje, kada neko gura Kosovo u međunarodne organizacije. Mi pružamo ruku svima, ali Srbija ne bi bila moralno čista ukoliko bi okrenula leđa Rusiji", rekao je Dačić na tom skupu.
 
Predsednik Skupštine grada Jagodine kazao je da će Srbija biti turistička destinacija za ruske turiste, te da će glavna destinacija biti Beograd, ali i Jagodina.
 
Autor: Blic, Beta / foto: jagodina.org.rs
  • gazda

    24.03.2016 11:49
    traze
    ovi traze novog gazdu
  • пола виагре

    23.03.2016 21:01
    ЦирГузанти!
  • Razum

    23.03.2016 19:56
    Jbt. jel ima neka barem stavka o izdaji suvereniteta ove sumanute drzave u Ustavu i predvidjenih kazni za ovako nesto. A za rusofile, samo pomislite istu scenu sa vostanim Obamom, odvratno zar ne? Ovo je vec analni porn sa Rusijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.