Košava u nekim predelima dostiže jačinu oluje

U nižim predelima Srbije prohodnost puteva je dobra, kolovozi su mokri, a intenzitet saobraćaja je umeren, dok je u višim predelima zemlje saobraćaj usporen zbog zaostalog snega, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Upotreba zimske opreme i lanaca obavezna je na putevima u južnim, jugoistočnim i centralnim krajevima Srbije, gde je bilo i najviše snega.
 
AMSS je upozorio vozače da ne pretiču druga vozila u košavskom području, pogotovo na području Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta, gde vetar dostiže jačinu oluje.
 
Jak vetar na području Ivanjice, Sjenice i Novog Pazara nanosi veću količinu snega na očišćene puteve, pa se ne savetuje putovanje u više planinske predele bez preke potrebe.
 
Svi prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, a za one koji putuju ka Kopaoniku AMSS savetuje prilaz sa zapadne strane, iz pravca Jošaničke banje, gde nema vetra, pa je prohodnost bolja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.