Poginuo zamenik gradonačelnika Čačka Radoš Pavlović

Zamenik gradonačelnika Čačka Radoš Pavlović, preminuo je danas na odeljenju intenzivne nege čačanske bolnice, nakon teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 15 sati u mestu Vranići kod Čačka.
U Osnovnom javnom tužilaštvu, Glasu zapadne Srbije je rečeno da je do nesreće došlo kada se automobil, kojim je upravljao Pavlović, direktno sudario sa kamionom. 
 
U tužilaštvu navode da se nesreća dogodila u blagoj krivini u mestu Vranići. Pavlović se u trenutku udesa nalazio sam u vozilu, dok su u kamionu bile tri osobe, od kojih je jedna zadobila lake povrede.
 
Pavlović je rođen 1965. godine u Čačku gde je završio Agronomski fakultet i magistrirao, a doktorirao je na Poljoprivrednom fakultetu. Bio je član Stručnog veća za tehničko-tehnološke nauke i član Senata Univerziteta u Kragujevcu, prodekan za saradnju sa privredom i šef Katedre za ratarstvo i povrtarstvo na Agronomskom fakultetu u Čačku.
 
Samostalno ili u saradnji sa drugim istraživačima, objavio je više od 250 naučnih i stručnih radova i dve monografije, a koautor je tri nove sorte paprika. Tokom dva projektna ciklusa rukovodio je naučnim projektima, kao i istraživačko-razvojnim projektima lokalne samouprave i posebnim projektima Ministarstva poljoprivrede. Bio je stalni sudski veštak za oblast poljoprivrede.
 
Pavlović je živeo u selu Trbušanima nadomak Čačka, gde je na porodičnom gazdinstvu, pored naučnih eksperimenata, imao zastupljenu komercijalnu proizvodnju povrća u plastenicima i voćnjake kajsija.
 
Prošle godine, nakon održanih lokalnih izbora, postavljen je na mesto zamenika gradonačelnika Čačka. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.