Jedan poginuo, dvojica povređeni u udesu na neotvorenom delu autoputa Ub - Lajkovac

U udesu na neotvorenom delu Koridora 11, jutros oko četiri sata, na mestu je poginuo suvozač, a vozač S. M. (68) i Č. Z. (60), koji je bio na zadnjem sedištu u automobilu stranih registracija teško su povređeni i zbrinuti su u Urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo.
Jedan poginuo, dvojica povređeni u udesu na neotvorenom delu autoputa Ub - Lajkovac
Foto: Pixabay

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila iz za sada nepoznatih razloga u Nepričavi ušao u deo Koridora 11, koji nije otvoren za saobraćaj, jer je deo zaštitne betonske barijere na kolovozu bio uklonjen.

Kako javljaju "Novosti", velikom brzinom automobil je udario u betonsku barijeru na drugom kraju 12,5 kilometara duge deonice neotvorenog autoputa, prema Ubu.

"Č. Z. koji je bio na zadnjem sedištu vozila je u veoma teškom stanju i nalazi se u jedinici Intenzivne nege, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, u trenutku prijema bio je pri svesti, ali je postepeno upadao u stanje šoka", kaže portparolka Opšte bolnice u Valjevu Kristina Paramentić.

Č. Z. je zadobio višestruke teške povrede grudnog koša i abdomena, obe potkolenice i jedne ruke. Ortopedski i hirurški je zbrinut.

Vozač S. M. takođe je zadobio višestruke povrede, njegovo stanje je stabilno i smešten je na Poluintenzivnu negu.

  • Talac

    12.11.2017 17:44
    Srbija, zemlja mracnih i neobelezenih puteva. Jer, sto bi rekao direktor Drobnjak - betonsku barijeru bi i corav video. Dok neko ne zaglavi robiju nema ovde pomoci. Rec odgovornost ne postoji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija