Ljajić: Korak nazad u odnosu Srbije i Hrvatske

Odluka Hrvatske da srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin nije dobrodošao u tu zemlju je korak nazad u odnosima Srbije i Hrvatske, kaže ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, i dodaje da nema razloga da se odloži poseta predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović ukoliko je dogovorena.
Ljajić: Korak nazad u odnosu Srbije i Hrvatske
Foto: Medija centar Beograd
On je rekao da se nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, desio niz susreta ministara dve zemlje, gde se razgovaralo o otvorenim pitanjima i unapređenju odnosa dve zemlje, ali da incident u Skupštini Srbije prilikom posete članova Sabora, kao i to što Vulin nije dobrodošao u Hrvatsku, pokazuje da su odnosi dve zemlje ponovo ušli u "minus fazu".
 
"Naša je namera da odnose sa Zagrebom unapređujemo. Hrvatska je važan ekonomski partner Srbije i po prvi put smo ostvarili robnu razmenu koja premašuje milijardu evra i ima potencijala rasta", rekao je Ljajić.
  • Ii

    23.04.2018 16:48
    Sa Vulinom i Seseljom tesko da moze biti korak napred.
  • Jankovic slobodan

    23.04.2018 14:00
    Ala su ovi dosadni sa ovom pricom a ekonomija tone li tone a krimosi sve bogatiji
  • gagi

    23.04.2018 12:08
    šta znači ovo
    Ministar treba da vodi računa o sasvim nečem drugom nego što je ovo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija