Žena u Bajmoku ubijena i zamotana u najlon kesu

Telo Stane Ivanković (57), umotano u najlonsku kesu, nađeno je juče prepodne u podrumu njene kuće u Trumbićevoj ulici 54 u Bajmoku.

Telo Stane Ivanković (57), umotano u najlonsku kesu, nađeno je juče u podrumu njene kuće u Trumbićevoj ulici 54 u Bajmoku.

 

Nestanak Stane I. je 20. oktobra ove  godine prijavio njen brat. Motiv zločina za sad nije poznat mada se pretpostavlja da je žena ubijena iz koristoljublja. Ivankovićeva je inače primala deviznu penziju jer je radila u Nemačkoj, a u Bajmok je svraćala uvek u ovo doba godine kako bi obišla ćerkin grob.

Policija je prošlog četvrtka pronašla papuče koje su pripadale nesrećnoj ženi pored jednog bunara, nakon čega su vatrogasci detaljno pretražili bunar, ali nisu pronašli telo Ivankovićeve. To pokreće sumnju da je ubica postavljanjem papuča želeo da zametne trag, pre nego što pronađu telo u podrumu.

Stаnovnici Bаjmokа su uznemireni jer je ovo jedаn u nizu nerešenih ubistаvа u nаselju. Početkom junа u svojoj porodičnoj kući ubijenа je Piroškа Ševаrаc, nekoliko godinа rаnije pčelаr Aleksаndаr Kаpor, zаtim krznаr Imre Osvаld. Svi oni su ubijeni u svojim kućаmа nа svirep nаčin, а ubice nisu pronаđene.

  • Boobee Lee

    03.11.2011 12:20
    .. in fear of fears ...
    Ovo ubistvo je nesumnjivo zlodelo bolesnog uma. Verujem da ćemo veoma brzo saznati ime počinioca ili počinilaca.... Ali, mene sad stvarno zabrinjava ova nesnosna količina mrzilačkih komentara koje čitam povodom svake vesti. Nešto sa mentalnim zdravljem ove nacije nije u redu, kad i ovi sa relativno solidnim obrazovanjem i informatički pismeni pišu konetare sa ovoliko gorčine, mržnje, ostrašćenosti. Šokiran sam.
  • mimi

    03.11.2011 11:33
    jezivoo :S
  • X

    03.11.2011 08:34
    Y
    Pačiću, odlazi više!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija