Cvetković negira odgovornost za "Jugoremediju"

Bivši premijer Srbije Mirko Cvetković negirao je danas odgovornost za lošu privatizaciju fabrike lekova u Zrenjaninu "Jugoremedija".

Bivši premijer Srbije Mirko Cvetković negirao je danas odgovornost za lošu privatizaciju fabrike lekova u Zrenjaninu "Jugoremedija".

Cvetković je u izjavi za B92 podsetio da je "Jugoremedija" privatizovana 2002, to jest godinu pre nego što je on došao na mesto direktora Agencije za privatizaciju.

Kako je naveo, taj ugovor o privatizaciji "Jugoremedije" raskinut je nakon što je on otišao sa funkcije direktora Agencije za privatizaciju.

"Ta priča je potpuno pase i ne znam zašto me dovode u vezu sa tim. Nemam nikakve veze sa Jugoremedijom. Niti sam bio tu kad je privatizovana, niti kada je raskidan ugovor, niti kada su na rukovodeća mesta postavljeni drugi ljudi", rekao je Cvetković.

  • ZoranNS

    15.08.2012 15:53
    Sve nepravilnosti rešavati na sudu
    Sve nepravilnosti rešavati na sudu, ovi napadi, medijska hajka bez šansi na pravu odbranu je nekorisna, u suštini motivi nisu pravda nego čisto politički.
  • B

    15.08.2012 14:05
    Ja sam kriv
    U redu je, Mirko, ja sam kriv. Ja sam dao tu uspešnu fabriku lekova kumu Zorana Živkovića, a potom sam šikanirao radnike i uništavao firmu.
    Priznajem takođe i da sam ja, a ne DS, doneo Zakon o radu po kojem poslodavac ne mora da isplaćuje plate. Takođe sam ja doneo zakon po kome se krađa u vrednosti ispod 15000din. ne smatra krađom. To sam učinio jer sam lopov i kriminalac.
    Ja sam takođe i šef dilera droge u Srbiji. Prvo sam stavio 600kg heroina na ime UDB-e u sef u Komercijalnoj banci da bi potkopao uglde te službe u narodu. Sitniji dileri svi kupuju od mene, a ne ne od UDB-aša i ja ih štitim, a ne policija.
    Jel' vam sad lakše?
  • koka-NSHC

    15.08.2012 13:33
    Čiča mraz nema pojma niočemu....mislim da je tele sad uvredjeno zbog prethodnog komentara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija