Ženu pokosio autobus na Klisi

Novosađanka J.K. (46) poginula je jutros oko 7:20h na Sentandrejskom putu kada je na nju naleteo "Lastin" autobus, saznaje Radio 021.
Novosađanka J.K. (46) poginula je jutros oko 7:20h na Sentandrejskom putu kada je na nju naleteo "Lastin" autobus, saznaje Radio 021.

Do nesreće je došlo nekoliko desetina metara posle pumpe "Enol" na Klisi, a prema nezvaničnim informacijama, autobus je naleteo na nesrećnu ženu koja je prelazila raskrsnicu van pešačkog prelaza.

Prema još nepotvrđenim saznanjima, autobus autoprevoznika "Lasta" beogradskih registracija, kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji Vladimir R. iz Duvaništa kretao se neprilagođenom brzinom.

Na uviđaj su izašli policajci i dežurna ekipa hitne pomoći, ali joj nije bilo spasa, pa su na lice mesta ubrzo stigli pogrebnici.

Protiv Vladimira R. podneta je krivična prijava.

Od jutros su vremenski uslovi za vožnju izuzetno loši, budući da je zbog kiše smanjena vidljivost, a kolovoz klizav. (miodrag@021.rs)

  • Cole

    30.10.2012 16:29
    Majo
    Ti si ćorava. Pogledaj sliku. Na prvoj se vidi tabla i čovek koji stoji na pešačkom iza autobusa. Na drugoj tabla iza kombija. potpuno je jasno da se autobus zaustavio nakon što je prošao pešački pa samim tim i nakon što je udario nesrećnu ženu. Dakle niko nije lud nego si ti ćorava.
  • Klisa

    30.10.2012 10:46
    sentandrejski put
    mene je neki dan na istom mestu urnisao lastin autobus tako što sam vozila 50, a on je iza mene non stop blindao da požurim, jer nije mogao da obiđe. Nisam htela, nego na svako blindanje ja sam mu palila sva četiri i tako do mosta. Pustila sam nervozusa ispred mosta, jer me je urnisao i svakog momenta mogao da zalepi. Tom trasom se juriša redovno, a policiju niosam videla godinama da radarišu ili zaustavljaju.
  • sestra

    30.10.2012 09:50
    ne znamo
    Ni mi još ne znamo gde se tačno udes desio. Moja sestra je uvek prelazila ulicu preko pešačkog prelaza. Verujem da je tako bilo i ovog puta. Sačekaćemo zapisnik iz policije.
    Žao nam je i mladog čoveka koji je vozio autobus, jer ni on nije želeo da se sve ovo desi.
    Hvala svima na iskazanom saučešću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.