Šariću oduzeto još 6 stanova u Novom Sadu

Državni sekretar Slobodan Homen rekao je da je Ministarstvo pravde od lica povezanih sa klanom Darka Šarića preuzelo još 6 objekata u Novom Sadu, kao i vozilo "Audi A6".

Državni sekretar Slobodan Homen rekao je da je Ministarstvo pravde od lica povezanih sa klanom Darka Šarića preuzelo još 6 objekata u Novom Sadu, kao i vozilo "Audi A6".

Homen je precizirao da su oduzete tri porodične kuće i stan u vlasništvu Dubravke i Radovana Štrpca, kao i dva stana Josipa Šarića, površine preko 200 kvadrata. Štrbac je poznat kao Šarićev advokat, a on, njegova supruga Dubravka i Mile Jerković su početkom februara hapšeni zbog veza sa narko-bosom.

Šariću su ranije u Novom Sadu već oduzeti privatizovani hoteli Putnik i Vojvodina, četiri restorana i kuća na Tatarskom brdu. Prema Homenu, stručnjaci u ovom trenutku vrše procenu tih stvari, koje će najkasnije do polovine juna biti ponuđene na javnoj licitaciji.

Šarić je u Srbiji osumnjičen, između ostalog, za organizovanje šverca 2,2 tone kokaina iz Kolumbije i za njim je rašpisana Interpolova poternica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija