Dačić ne ide na Zlatibor, sindikat pozvao na doček u pocepanim uniformama

Najavljena poseta premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića Zlatiboru, koja je bila zakazana za sutra, otkazana je, rečeno je u MUP-u Srbije.

Najavljena poseta premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića Zlatiboru, koja je bila zakazana za sutra, otkazana je, rečeno je u MUP-u Srbije.

Dačić je trebalo svečano da otvori renovirane prostorije Upravnih poslova u Policijskoj stanici Čajetina, a nakon toga da obiđe Policijsku ispostavu Zlatibor, gde bi prisustvovao promociji uniformi za policijske službenike koji rade u područjima zimskih turističkih centara.

Sindikat srpske policije pozvao je večeras uniformisane policajce da sutra, prilikom posete Ivice Dačića Zlatiboru, ministra unutrašnjih poslova dočekaju u pocepanoj i truloj uniformi i ocenio da je njegova poseta "politička kampanja u kojoj se policija koristi na perfidan način".

Taj sindikat smatra da na taj način policajci treba da podsete svog ministra na činjenicu da mnogi od njih o svom trošku šiju pojedine delove uniforme, a da delove opreme poput čizama i cipela kupuju sami ili na posao dolaze u privatnoj obući.

  • nss

    04.01.2014 07:51
    tok ministra treba skinuti sa politicke scene,dati mu minimalac i neka sam seta u pocepanom odelu,tek da vidi kako ljudi zive

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija