Normalizovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar normalizovan je nakon što su otklonjene posledice odrona koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu zbog čega je nekoliko sati saobraćaj na tom delu pruge bio prekinut.

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar normalizovan je nakon što su otklonjene posledice odrona koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu zbog čega je nekoliko sati saobraćaj na tom delu pruge bio prekinut.

Kako je saopšteno iz Železnica Srbije, redovan saobraćaj na pruzi Beograd - Bar uspostavljen je jutros, a svi vozovi saobraćaju redovnom trasom i po redu vožnje.

Železnički saobraćaj na barskoj pruzi bio je u prekidu od sinoć u 19.30, nakon što je između železničkih stanica Valjevo i Gradac došlo do odrona, koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu.

Zbog odrona se tokom noći železnički saobraćaj između Beograda i Bara odvijao pomoćnim putem, preko Lapova i Kraljeva.

  • 25.04.2014 10:00
    slogani
    teško da je to problem, al na žalost nikako da shvate dok ne bude kasno (istina dok su partijske kafedžije i slični na čelu nema ni šanse), a jednostavno je, ima primera u okolini i dalje samo treba pogledati...za hrvatske zeleznice su predlagali slogane koji bez korekcija mogu da se primene na naše :-) pa ih prosleđujem:
    Čemu žurba?
    Ko rano rani, svejedno uz nas uvek kasni.
    Šta je HŽ bez kašnjenja?
    Connecting people - eventually.
    Just don't do IT.
    Krenite vozom, dođite autobusom 2u1.
    Jer sporije ne može.
    Trošimo javne novce sa stilom!
    U cenu karata nisu uračunate proslave 4 rođendana koja ćete dočekati tokom vožnje.
    Busevi su zakon.
    Povratak biblijskim brzinama.
    Put oko Hrvatske za 80 dana.
    Idete na odmor? Provedite pola u našem vozu.
    Kad kasnite na voz, mi stižemo na vreme.
    Železnica kakva je nekad bila.
    HŽ - s nama i najkraći put traje duže.
    Putujte s nama. Celi život.
    S nama bi Ana Karenjina bila još živa.
  • 25.04.2014 07:32
    Pa može li sporije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.