Policajac pucao iz svadbene kolone po centru Beograda

Osoba koja je danas u Takovskoj ulici u Beogradu u svadbenoj koloni ispalila više manevarskih metaka u vazduh iz automobila u pokretu je pripadnik MUP-a.
Osoba koja je danas u Takovskoj ulici u Beogradu u svadbenoj koloni ispalila više manevarskih metaka u vazduh iz automobila u pokretu je pripadnik MUP-a.

Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Kako je ranije rečeno, niko nije povređen u pucnjavi.

Policija je, neposredno posle događaja, oko podneva, utvrdila da se radi o pripadniku MUP-a V. N. (26) i on je udaljen sa posla. Kompletan predmet će biti dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Prema ranijem pisanju beogradskih medija, osoba u audiju u pokretu, ispalila je sedam hitaca iz automatske puške, a pucano je iz svadbene kolone dok je prolazila Takovskom ulicom ispred RTS-a.

Kako objašnava radnik obezbeđenja u zgradi RTS-a, iz automobila koji se kretao u svadbenoj koloni, ispaljen je rafal. "Video sam dva momka kako izviruju iz auta i jedan je iz "kalašnjikova" ispalio rafal u vazduh i odmah su nastavili dalje", kaže on.

  • sal-kan

    01.06.2014 20:26
    A šta sa mojim komšijama koji pucaju svake nedelje, bez svadbe, slave ili bilo kog drugog razloga? Ko će njih da privede?

    p.s. nisu policajci definitivno!
  • Mare

    01.06.2014 20:19
    Traže se kreativni
    Ajde na neku foru da okrivimo zapad za ovo...
  • primitivna rulja

    01.06.2014 19:57
    Kakav je ovo otpad od drzave .
    Zasto se onda cudimo sto nas gledaju kao talibane i varvare .
    Mi smo samo za dzunglu i nizasta drugo .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.