Džambo, lažni heroj iz Obrenovca uhapšen zbog prevare

Slobodan Nedeljković zvani Džambo uhapšen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je pljačkao kuće i ljude glumeći spasioca u Obrenovcu.

Slobodan Nedeljković zvani Džambo uhapšen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je pljačkao kuće i ljude, glumeći spasioca u Obrenovcu.

Kako prenosi Blic, Nedeljkovića očekuje saslušanje zbog sumnje da je širio lažne informacije o svom životu. Podsećamo, on je govorio medijima da je izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavama, a potom je spasavao ljude u Obrenovcu.

Nedeljković je pričao da je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava. "Kako je voda nadolazila, njegova žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim kad sam se vratiožene i deteta više nije bilo", rekao je on.

Tabloidi su tada preneli i da je Nedeljkovićeva porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999.

  • 02.06.2014 14:36
    eee
    Kako glup čovjek, pa šta je mislio ... neće se saznati. Ali stvarno retard hehehe!
  • Jelica

    02.06.2014 11:16
    ne ne
    Nisam mogla verovati da je neko poverovao u onu pricu.... Nestali žena i dete... a on pri tom vrlo hladan i već uveren da su mrtvi, pošto eto nesrećan je od malena i...
    Dobro je da je samo krao... Iskreno ja sam mislila da se ,,rešio,, žene i deteta i da mu je poplava bila idealan alibi.
  • vv

    02.06.2014 09:20
    sve nam je lazno !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.