Miloš Delibašić uhapšen zbog ubistva Vidakovića

Beograđanin Miloš Delibašić (29) uhapšen je danas po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića (28) iz Pančeva, 2. jula u Budvi prošle godine. 

Beograđanin Miloš Delibašić (29) uhapšen je danas po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Miloša Vidakovića (28) iz Pančeva, 2. jula u Budvi prošle godine.

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je da je tužilaštvo donelo rešenje o zadržavanju Delibašića i da će on sutra biti saslušan. - Saslušanje će biti obavljeno sutra na okolnosti izvršenja krivičnog dela povodom kog su pravosudni organi Crne Gore ustupili krivično gonjenje srpskom tužilaštvu za organizovani kriminal - precizirao je Radisavljević.

Prošle godine crnogorska policija podnela je protiv Miloša Vojnovića (26), Slavišše Novakovića (33) krivičnu prijavu viššem držžavnom tužžiocu u Podgorici zbog osnovane sumnje da su ubili Vidakovića, a protiv Milošša Delibaššića (29) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo pomaganjem.

Delibašić se ranije dovodio u vezi i sa ubistvom rođenog brata Luke Bojovića, Nikole (39) u aprilu prošle godine. On je u martu izručen Srbiji iz Crne Gore zbog krivičnog postupka koji se protiv njega vodi pred Specijalnim sudom u Beogradu za teško razbojništvo.

Delibašić je uhapšen u Budvi 16. jula. Zbog nedozvoljenog držanja oružja koje su crnogosrki policajci pronašli kod njega prilikom hapšenja u Osnovnom sudu u Kotoru je osuđen na tri meseca zatvora u septembru prošle godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija