Plakati protiv Zorana Živkovića u Rakovici

U beogradskoj opštini Rakovica u poštanske sandučiće građana danas su ubačeni plakati protiv predsednika Nove stranke i bivšeg premijera Srbije Zorana Živkovića.

U beogradskoj opštini Rakovica u poštanske sandučiće građana danas su ubačeni plakati protiv predsednika Nove stranke i bivšeg premijera Srbije Zorana Živkovića.

Plakat je naslovljen "Kako je Živković postao milioner", a na njemu je i slika bivšeg premijera kako ispija času vina.

U nepotpisanom tekstu tvrdi se da je lider opozicione Nove stranke "koristeći svoj položaj, dobio iz budžeta 41 milion dinara i za taj novac napravio vinograd u Krčedinu koji sad vredi 1,5 miliona evra".

Navodi se da je sve to uradjeno na državnom zemljištu "koje je Živković dobio u zakup po višestruko nižoj ceni od tržišne".

  • joja

    24.06.2014 12:28
    @Rade
    "Nego nama jad i beda od 2000"...

    Al' smo zato devedesetih živeli kao carevi!
  • Rade

    24.06.2014 11:02
    Pare
    Ima li neko od komentatora koji brane Živkovića da meni da 41 MILION dinara?Pa ja ću spavati u vinogradu, kopaću ga golim rukama za te pare!Pustite politikanstvo, čime je Živković zaslužio da dobije pare, a neko ko se bavi vinogradarstvom geeracijama ne? Alo pa govorimo o milionima EUR koje je neo "zaradio" zato što je vikao po ulici "demokratija", "sloboda", "bolji život", "dole Sloba"...Hajd da je nama građanima doneo bolji život pada ganagradimo sa tim parama. Nego nama jad i beda od 2000. a njima, sposobnima, milioni EUR! Bićeda se samoza to "borio" - nosilac deplome ekonomiste više škole u Nišu.
  • bole90

    24.06.2014 09:32
    aaaa
    Tako mu i treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija