Stefanović: Vučić praktično upozorio Kosmajca

Potpredsednik DS-a Borislav Stefanović izjavio je da je bio šokiran nastupom premijera Vučića na koferenciji za štampu na kojoj je objavljena smena načelnika uprava policije.

Potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je, gostujući u "Utisku nedelje", da je bio šokiran nastupom premijera Aleksandra Vučića na koferenciji za štampu na kojoj je objavljena smena načelnika uprava policije.

- Ja ne sumnjam da Vučić želi da taj Kosmajac bude uhapšen, ali je neozbiljno da ga praktično upozori. Postojala je bela knjiga u kojoj je taj Kosmajac označen kao narko diler, a premijer je rekao da niko nije pisao o tom Kosmajcu. To nije tačno. Zašto je bilo potrebno izaći i reči da je to najopasnij čovek, moramo da ga nađemo. I on naravno ode – rekao je Stefanović.

Predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić rekao je da se ne slaže da je to bilo upozorenje. - Prvo, mi ne znamo da li je on pobegao. Ako nema optužnice, nema postupka, može da ode gde želi - ukazao je on.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je da je još u vreme dok je on bio u vlasti pitao ko je Kosmajac i da mu je rečeno da je "pod opservacijom" ali da nema dokaza za njega. - Ali se to ne govori javno, već se radi u tajnosti. Vučić se sam bavi istragama i u tome je problem. U vreme "Sablje" ja sam uvek govorio ko je uhapšen, a ne ko će biti - kaže Živković.

Prema rečima Stefanovića, sve se to radi kako bi se stavila magla na ogromne probleme koje ova vlast ima. - Vlast nije ispunila nijedno obećanje. Sve su slagali šta su obećali. Imamo veću nezaposlenost nego pre, nemamo investicija. Nigde nema Siniše Malog da odgovori na pitanja o poplavi. Evo sada ćemo dobiti potvrdu da je grad Beograd zadužen 400 miliona, koliko je i govorio Dragan Đilas, a ne milijardu kako su iz SNS-a govorili - rekao je Stefanović.

  • Presretač.

    23.06.2014 23:33
    Ko o čemu Borko o poštenju.
    Trebaće još puno vremena da se otkriju i uhapse svi silni ''kontraverzni biznismeni'' koje je vaš rdjavi sistem stvorio. Šteta što vi niste na vlasti pa da se izvinite Kosmajcu na uznemiravanju, u izvinjavanju i lošem kritikovanju ste najbolji.
  • zilijen

    23.06.2014 22:59
    Stefanovic preteruje, predsednik Vlade ne postupa nepromisljeno.Trebalo je dati do znanja tim kriminalcima da nece proci nekaznjeno.
  • Svetislav

    23.06.2014 14:25
    -Sve su slagali što su obećali- je argument opozicije. Optužiti nekoga da laže?
    Kontraargument, predlog zakona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija