Danas izveštaj o 100 dana rada Vlade

Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas će obeležiti 100 dana rada Vlade Republike Srbije.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade će danas obeležiti 100 dana rada Vlade Republike Srbije na farmi u Bačkom Gradištu, nadomak Bečeja.

Tom prilikom, premijer Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade obići će poljoprivredno gazdinstvo Katalin Mužlai, do kojeg će, nezvanično, u prepodnevnim časovima doći autobusom. Nije poznato na koji način će Vlada predstaviti izveštaj o radu u poslednjih 100 dana.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću Vlade Srbije. Ipak, on kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt po tom pitanju, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan.

Vučić je gostujući na TV Pink povodom 100 dana rada vlade rekao da je njen cilj zapošljavanje kako bi se 2017. godina stopa nezaposlenosti bila spuštena ispod 18 odsto.

"Ne postoji niko ko neće reći da je bilo teško, ali ćemo dočekati da nam bude bolje, jer ova vlada ima jasan plan koji ceo svet podržava", rekao je premijer napomenuvši da tu ne misli na one koji su pogazili i ono što je radio ubijeni premijer Zoran Đinđić.

Ukazao je i da nije bilo moguće predvideti najtežu privrednu katastrofu koja nas je zadesila, ali da je uprkos tome ostvareno sve što je bilo planirano. Misli da je aktuelna vlada uspela u pravljenju temelja i osnova za bolji investicioni ambijent i sa tim su, kaže, bez izuzetka saglasni svi koji u našu zemlju ulažu.

Vučić je istakao da Srbija neće doživeti ekonomsku sudbinu Argentine ili Grčke zasto što ima odgovornu vlast koja ne kupuje glasove već donosi teške ali spasonosne zakone.

"Srbija nije u opasnosti od bankrotstva", rekao je Vučić. On je dodao da će vlada morati još dve godine da se zadužuje da bi pokrila deficit pre nego što finansije države budu stavljene na zdrave osnove.

Prema njegovim rečima, sto dana nije dovoljan period da se da se vidi dovoljan efekat po živote ljude, ali dovoljno da se vidi nečija posvećenost, ozbiljnost i rešenost.

Podsetimo, predstavnici Vlade su pre nekoliko dana autobusom išli u Niš na obeležavanje 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

  • VV

    03.08.2014 12:10
    Rezultat od -O do -100.
  • alo,alo

    03.08.2014 10:41
    radili jesu,
    ali ja ne vidim sta !
    mozda podrazumevaju rad za sebe !
    ista gofna ko i sve ostale vlade od tita na ovamo !
  • makijaveli

    03.08.2014 09:06
    lako je uzeti
    "Srbija nije u opasnosti od bankrotstva", rekao je Vučić.
    Pa naravno, lako je oteti pare od sirotinje, penzionera, koji su rmbacili citav zivot, da bi sada finansirali ovaj parazitski sistem, koji odrzava svaku vlast pa i ovu. Nema ovde sanse za bilo kakav normalan zivot sa ovakvim demagozima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija