Ugroženi u poplavama dobiće oko 350.000 dinara

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će prosečna pojedinačna pomoć koju će građani Obrenovca dobiti za sanaciju kuća iznositi oko 350.000 dinara. 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će prosečna pojedinačna pomoć koju će građani Obrenovca dobiti za sanaciju kuća iznositi oko 350.000 dinara.

Vučić je dodao i da će svi koji su ostali bez krova nad glavom dobiti kuće. "Naravno da to nije dovoljno da pokrije sve njihove troškove, ali je značajna pomoć", rekao je on.

Postoje problemi u brzini izdavanja rešenja za isplatu štete, ali to nije problem vlade nego lokalnih samouprava, nevao je premijer uz napomenu da će taj problem biti rešen, kao i da će se vlada potruditi da pomogne građanima i u nabavci bele tehnike i nameštaja, kao i da će poljoprivrednici dobiti posebnu pomoć.

Na opasku da su građani Obrenovca tražili da ih poseti, Vučić je podsetio da je bezbroj puta bio u Obrenovcu ali da će otići ponovo, dok je za žitelje Krupnja saopštio dobru vest - da očekuje da će uskoro turski investitor preuzeti firmu "Krupanjka" i zaposliti oko 300 radnika.

  • 08.08.2014 15:15
    Nije mi jasno....
    sta da rade sa "tolikim" parama?

    Gadi mi se ova zemlja i etihad i beograd na vodi i nezavisna vojvodina i korumpirano sudstvo i sve. Da imam gde otisao bi sutra da se ne vratim nikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija