Beograđanin druga žrtva pada aviona u Bačkom Jarku

Sa Tomislavom Đorđevićem, novosadskim biznismenom koji je juče poginuo u avionskoj nesreći u Bačkom Jarku, nastradao je i njegov prijatelj Bojan Joksimović (28) iz Beograda.

Sa Tomislavom Đorđevićem, novosadskim biznismenom koji je juče poginuo u avionskoj nesreći u Bačkom Jarku, nastradao je i njegov prijatelj Bojan Joksimović (28) iz Beograda.

Mladić je u avionu, kojim je Đorđević pilotirao, preminuo na licu mesta.

Nesreća se dogodila oko 13 časova, neposredno nakon svečanog otvaranja piste koju je biznismen napravio u sklopu svog preduzeća DTD "Ribarstvo" u Bačkom Jarku.

Avion se srušio ubrzo nakon uzletanja, kada je izgubio snagu i survao se u kukuruze nekoliko stotina dalje od piste. Prilikom pada letelica se zapalila, a oba muškarca su preminula na licu mesta.

Avion je bio novi SkyLeader 600 koji je učestvovao u ceremoniji otvaranja novog aerodroma.Tomislav Đorđević je bio je vlasnik Meridian banke, koju je prodao Credit Agricole banci.

  • Tarot

    13.10.2014 08:41
    Karma
    Pokrao je mali milion u tom Bačkom Jarku i pošto se nakrao,sigurno je bio pod silom nečistog pa je upravo na tom mestu i sam na najgori mogući način izgubio život,zapalio se,strašno. Zapalio se kao da ga je pakao uzeo pod svoje. Ko još može toliko naglo i brzo da se obogati ,a da tu nema neke karme,a da mu je duša čista bar bi pristojno okončao život, a ne ovako na najjeziviji mogući način?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.