FOTO: Potraga za Goranom Šarcem osumnjičenim da je pregazio Mariju Milešić

Policija je raspisala poternicu za Goranom Šarcem (32) zbog ubistva Marije Milešić na Somborskom bulevaru.

Policija je raspisala poternicu za Goranom Šarcem (32) osumnjičenim da je 1. decembra na Somborskom bulevaru džipom udario Mariju Milešić (28) koja je preminula na licu mesta od posledica povreda.

Krivična prijava ga tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, a policija traga i za vozilom marke "džip čiroki", crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN.

Sumnja se da je Šarac 1. decembra oko 17.45h, na Somborskom bulevaru na Telepu, na obeleženom pešačkom prelazu udario Mariju Milešić, a zatim pobegao.

Policija poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Za Goranom Šarcem raspisana je poternica i u Hrvatskoj, zbog razbojništva, po nalogu Županijskog suda u Rijeci. Navedeno je da je naoružan, izrazito opasan i sklon pružanju otpora.

Za Šarcem je po zahtevu Hrvatske takođe od ranije raspisana i Interpolova crvena poternica.

Dosadašnja istraga je utvrdila da je na Mariju Milešić, dok je prelazila pešački, prvo naleteo džip, a potom je preko tela prešlo i taksi vozilo.

Taksista "Pan taksija" S.C. iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je autom prešao preko tela tragično nastradale devojke nakon što ju je oborio džip, nije mogao da potvrdi koje je vozilo udarilo Mariju. On je policiji ispričao da nije uočio koje je vozilo bilo u pitanju i da nije video kako je udarena, kao i da se zaustavio posle udara i pokušao da joj pomogne.

On nije zadržan u pritvoru i pušten je kući.

  • bagzi

    14.12.2014 20:39
    a gde su kljuc i ekipa
  • ST

    12.12.2014 23:15
    Za Www
    Bravo majstore-ODLICNO PITANJE...
  • VladaN

    12.12.2014 23:09
    Bagra sa ...
    ..dvojnim državljanstvom bivših nam bratskih republika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.