Ispod pazuha pokušale da prošvercuju 32 telefona

Dve bugarske državljanke sprečene su u pokušaju da prokrijumčare 32 mobilna telefona iz Srbije na graničnom prelazu Gradina, saopštila je danas Uprava Carina.
Dve bugarske državljanke sprečene su u pokušaju da prokrijumčare 32 mobilna telefona iz Srbije na graničnom prelazu Gradina, saopštila je danas Uprava Carina.

Carinici su u saradnji sa graničnom policijom izvršili detaljan pregled automobila marke "opel astra" kojim su putovale osumnjičene sa dvojicom saputnika, tokom kojeg nije pronađeno ništa, ali se tokom ličnog pretresa putnika ispostavilo da obe putnice ispod pazuha nose ukupno 32 korišćena mobilna telefona marki "ajfon", "samsung" i "soni".

Telefoni, vredni više od milion dinara, bili su bez punjača i dodatne opreme.

Osumnjičene su zadržane u pritvoru i protiv njih je pokrenut prekršajni postupak.

  • 12.12.2014 20:35
    Majmuni
    Umesto da su pustili da odnesu polovi otpad, oni ga vratili nazad.
    Pre 10-tak godina mi smo "na palete" uvozili polovne kompjutere, a zapad se rešio elektronskog otpada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.