3.000 Deda Mrazova će u nedelju trčati Beogradom

Deda Mrazevi će se tradicionalno trkati u nedelju, 28. decembra, s početkom u 13 sati, saopštila je Skupština Grada Beograda.
Deda Mrazevi će se tradicionalno trkati u nedelju, 28. decembra, s početkom u 13 sati, saopštila je Skupština Grada Beograda.

Dede u crvenim odelima odmeriće svoju brzinu na platou kod Terazijske česme, a očekuje se da će Ulicom kralja Milana trčati oko 3.000 učesnika. Organizatori trke su Sportski savez Rakovice i Fondacija "Natalis".

Muzičko-zabavni program na centralnoj bini počinje u 10.30, kada će biti otvoreni i punktovi za preuzimanje kostima i kapica Deda Mraza. Prihod od trke ove godine je namenjen Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti "Zvončica".

Pod sloganom "Deda Mrazevi daruju život", u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, biće organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela "Balkan" od 10 do 14 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.