Šešelj građanima u Novoj godini želi novu vlast

Predsednik SRS Vojislav Šešelj poželeo je svim građanima Srbije da u Novoj godini dobiju i novu vlast.
Predsednik SRS Vojislav Šešelj poželeo je svim građanima Srbije da u Novoj godini dobiju i novu vlast.

On je najavio je i da će tokom 2015. godine obelodanjivati kriminalne afere u kojima su učestvovali, ili učestvuju aktuelni ministri. "Svim građanima Srbije, celom srpskom narodu, želim srećnu Novu godinu, uz želju da ta godina bude godina konačne promene vlasti u Srbiji, rušenja prozapadnog, izdajničkog režima i uspostavljanja novog patriotskog i radikalskog", kazao je Šešelj.

On je poručio da će ta borba biti teška, ali da su radikali jedini u stanju da sačuvaju srpske nacionalne interese, oporave privredu i uspostave blagostanje.

Šešelj je najavio da će od 15. januara na svakoj konferenciji za novinare obelodanjivati afere o ministrima, a počeće od ministra zdravlja Zlatibora Lončara, a na spisku su i ministri Aleksandar Vulin, Ivica Dačić i Velimir Ilić. "Postoji čitav arsenal dokumenata o njihovim kriminalnim aferama", kazao je Šešelj, napomenuvši da nema ministra koji će biti pošteđen.

Šešelj je čestitao svim Srbima i pripadnicima svih nacionalnih manjina današnji Božić po gregorijanskom kalendaru, kao i nastupajući praznik prema starom - julijanskom kalendaru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.