Vlada odbila zahtev prosvetara

Vlada Srbije odbila je predlog prosvetara da im se daje pomoć od 4.500 dinara mesečno, rekao je ministar Srđan Verbić i pozvao prosvetare da prekinu štrajk.
Vlada Srbije odbila je predlog prosvetara da im se daje pomoć od 4.500 dinara mesečno, rekao je ministar Srđan Verbić i pozvao prosvetare da prekinu štrajk.

"Predlog sindikata Vlada mora da odbije jer nema sredstava, ali će ih biti ako budemo vredno radili", rekao je Verbić.

On je pozvao Vladu i sindikate da se bave suštinskim stvarima koje su loše postavljene u sistemu i rekao da ne bi "trebalo da trgujemo".

Juče su četiri reprezentativna sindikata predložila Vladi Srbije da im bude isplaćena mesečna pomoć od 4.500 dinara, što bi, kako su naveli, dovelo do prekida štrajka.

  • Brus Vilis

    25.12.2014 21:45
    Vruće - Proleće - Doleće!
    Jel smem i ja jednu mudrost u stilu ministra Srleta da isporučim?

    Ako ne budete krali neće biti lopova.
  • NNunited

    25.12.2014 16:29
    ...
    ministre ti si kralj... nema totalitarnog rezima koji te ne bi pozeleo ! ! !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.