Bugarski: Ograda na granici izuzetno loša vest

Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski izjavio je da je "izuzetno loša vest" najava mađarske vlade da će podići ogradu na granici sa Srbijom.

Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski izjavio je da je "izuzetno loša vest" najava mađarske vlade da će podići ogradu na granici sa Srbijom.

"Sasvim sigurno je izuzetno loša vest najava o podizanju četiri metra visoke ograde od žice, koju je objavila Mađarska. To je veoma loša poruka, ne samo za Srbiju, nego i za ceo region", rekao je Bugarski.

Dodao je da pripada novoj generaciji političara, koja želi da briše granice u budućnosti i time doprinese izgradnji zajedničke evropske budućnosti.

  • mira

    19.06.2015 10:21
    a vi se toliko trudili da i protivzakonito postavite martu takac ali izgleda uzalud
  • 19.06.2015 10:11
    Imigrantima podeliti flajere na arapskom koji ih upućuju na granice bez ograda, CG, BiH, Rumuniju, Bugarsku i sve ok. Ionako nikome krajnja destinacija nije Srbija, a ljudima valja pomoći. Ja bih im obezbedio i besplatan prevoz do granica. Onima koji insistiraju na Mađarskoj podeliti alat i hranu, pa neka kopaju tunele ispod ograde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina