Bačko Gradište: Opljačkali stariju ženu i od novca kupili "ford"

Dvojica Bečejaca i jedan Srbobranac osumnjičeni su za pljačku starije meštanke Bečeja, koju su počinili u ponedeljak, a od ukradenog novca su kupili "ford".
Dvojica Bečejaca i jedan Srbobranac osumnjičeni su za pljačku starije meštanke Bačkog Gradišta, koju su počinili u ponedeljak, a od ukradenog novca su kupili "ford".

Sumnja se da su Bečejci, zajedno sa tridesetosmogodišnjim Srbobrancem, maskirani i sa rukavicama na rukama upali u kuću 72-godišnje žene.

Prethodno su razbili prozor i  isključili struju u kući, a terete se da su pretili ženi nasiljem, ukoliko im ne preda novac i zlato. Sutradan, policija ih je pronašla, sa delom ukradenog novca i kupljenim "fordom".

Osumnjičeni Srbobranac je sproveden na izdržavanje zatvorske kazne jer je za njim bila raspisana sudska poternica, a protiv ostale dvojice, posle konsultacija sa tužilaštvom, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina